Montage en Installatie Amersfoort

Ervaren in elektrotechnische installaties

Welkom op de website van MIRvA. U bent bij ons aan het juiste adres voor de particuliere en zakelijke elektrotechnische / telecom installaties.  MIRvA heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van installeren en monteren van elektrotechnische installaties voor woonhuis-, winkel-, industrie- en showroom installaties.

Wenst u meer informatie rondom het installeren van elektrotechnische installaties als verlichting, glasvezel / WIFI technologie, inbraak / beveiliging, duurzaamheid, brandmeld & noodverlichting? Neem dan contact met ons op via info@mirva.nl of belt u met 033-258 7699. MIRvA is uw adres voor het installeren, monteren en keuren van alle elektrotechnische & telecom installaties.

Laatste berichten

Jarenlange ervaring in installatie en montage

MIRvA Elektrotechniek

MIRvA Elektrotechniek is een MKB familie bedrijf. Het team heeft in jaren de kennis heeft opgedaan omtrent het installeren, monteren en keuren van alle elektrotechnische & telecom installaties. Door onze kleinschaligheid kunnen wij met het team snel en adequaat met u schakelen. Wij zijn actief op het gebied van elektrotechnische installaties van de particuliere woningbouw inclusief verbeteringen en vernieuwing omtrent duurzaamheid. Ook maken wij graag voor de zakelijke opdrachtgever de perfecte (kantoor)werkplek voor zijn medewerkers of een logisch opgestelde werkplaats. Een showroom of winkel installatie incl. de juiste verlichting is ons niet nieuw. Bij storingen en problemen denken wij graag met u mee.

Verduurzaming van omgeving

Onze installaties hebben betrekking op: Binnen-, Buiten & Noodverlichting Brandmeld & Ontruiming, Camera & Beveiliging, Data, WIFI, Glasvezel werkplaats, werkplek en woonomgeving. Wij kunnen u bij de elektrotechnische installatie ondersteunen vanaf ontwerp tot oplevering. De verschillende elektrotechnische installatie gaan een steeds belangrijkere rol innemen in de verduurzaming van onze omgeving. Wij willen u dan ook graag ondersteunen bij de diverse veranderingen op dit gebied. Een stabiele veilige installatie is hierbij voor een ieder van belang. Als uitgangspunt gebruiken wij de NEN1010 en NEN3140. Onze collega’s en ons bedrijf zijn VCA* gecertificeerd.

Wij bouwen graag met u aan langdurige, transparante en kwalitatieve samenwerkingen op basis van vakbekwaamheid en vertrouwen. Wij kijken graag samen naar de toekomst.

MIRvA Telecom

MIRvA Telecom is voortgekomen uit diverse samenwerkingsprojecten met vaste opdrachtgevers bij grotere Telecom providers als KPN, Vodafone, T-Mobile & Tele2. Voor de diverse opdrachtgevers en telecom providers mogen wij elektrotechnische installaties verzorgen. Zo werken wij mee bij de ontwikkelingen van 4G / 5G en glasvezel telecommunicatie netwerken in het land. Ook zijn wij betrokken bij het verzorgen van de installaties voor de 100% CO2 Neutrale provider oplossingen.

Glasvezel en data installaties in Nederland

Hierbij werken wij verder toe naar klimaatneutraal en groene uitvoer oplossingen van Telecom providers. Wij hebben een rijkelijke ervaring opgedaan in de ontwikkelingen bij glasvezel en data installaties in Nederland.

Onderhoud, storingen, problemen en NEN inspecties van installaties gaan wij niet uit de weg om op te lossen. U kunt ons vinden door heel het land voor de grootste aanbieders en providers van Telecom.